Comenzi:

Magazinul primeşte comenzi de livrare de anvelope prin pagina http://sigmagum.ro/magazin-online/ 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Pentru o comandă corectă este necesar ca clientul să aibă o adresă proprie de poştă electronică şi număr telefonic de legătură. Aceasta este modalitatea cea mai simplă, rapidă şi exactă de comandă de anvelope prin Magazinul sigmagum.ro/magazin-online/

Comanda prin pagina de internet a Magazinului sigmagum.ro/magazin-online/ constă în următoarele etape de bază:

 

Livrare

 

Livrarea anvelopelor pe teritoriul întregii Românii este gratuită şi se efectueză prin compania de curierat Nemo Express.

Timpul de livrare este compus din:

Timpul declarat de curier pentru livrarea mărfii pe teritoriul României este de 1 zi lucrătoare. În cazuri excepţionale la adrese îndepărtate şi în localităţi mici, precum şi atunci când între confirmare şi livrare există zi liberă, timpul de livrare se poate prelungi până la 2-3 zile.

 

Plata

În încercarea noastră de a vă oferi servicii de calitate dar şi cele mai mici preturi de pe piată, noi vă punem la dispoziţie mai multe modalităţi de plată:

Cu ramburs de numerar (cash) la ridicarea mărfii, în cazul expediţiilor efectuate prin intermediul firmelor de curierat rapid

Cu ordin de plată pe baza facturii proforme emise de noi, marfa livrându-se numai după ce contravaloarea facturii a fost încasată în contul nostru bancar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *