Programare

Nu este nevoie să aștepți ore în șir când este vorba de schimbat anvelopele. Doar apasă butonul și rezervă o oră care ți se potrivește.

Ce trebuie să ai în vedere în timpul schimbului de anvelope?

Timp

Alocați-vă timpul în mod corespunzător. De ce ați aștepta ore întregi pentru a schimba anvelopele? Nu numai că economisiți timp rezervând, dar puteți planifica mai bine activitățile zilnice selectând o oră convenabilă pentru dvs. Faceți doar clic pe butonul “Rezervare” de mai jos și uitați de stresul așteptării.

Selecție

Alegerea dimensiunii și tipului de anvelope poate ridica multe întrebări. Există deja o mulțime de mărci și profile de anvelope pe piață, fără a menționa faptul că pentru același autovehicul pot exista mai multe dimensiuni potrivite. De ce să vă risipiți energia în a face această alegere? Faceți clic pe butonul de mai jos și sunați unul dintre colegii noștri pentru a vă ajuta să faceți alegerea potrivită!

Metoda de lucru

Fiecare service are metode proprii de lucru. Chiar dacă procesul de schimbare a anvelopelor este același peste tot, metodele de lucru pot varia. Calitatea constă în detalii.

În cadrul activității noastre, acordăm atenție următoarelor aspecte:

Așteptare

Schimbarea anvelopelor durează ceva timp, variind în funcție de vehicul, dar durata medie a unei schimbări poate ajunge până la 40 de minute. Puteți lăsa mașina aici și vă vom suna când este gata. Dacă nu aveți această opțiune, puteți savura o cafea sau un ceai, deoarece terasa noastră de așteptare este asemănătoare unei terase de cafenea. În scurt timp, veți uita că mașina dvs. este gata pentru drum.