Programare

Nu este nevoie să aștepți ore în șir când este vorba de Safety 24. Doar apasă butonul și rezervă o oră care ți se potrivește.

De ce este importantă inspecția regulată a mașinii?

Atunci când suntem proprietari de mașini și ne gândim la întreținerea autovehiculului nostru, putem să ne gândim la schimbul de ulei, schimbarea anvelopelor sau înlocuirea plăcuțelor de frână în primul rând. Cu toate acestea, există un element important pe care adesea îl uităm și nu îl putem subestima: regularitatea inspecției autovehiculului. Dar de ce este atât de importantă și ce putem câștiga din asta?

1. Siguranță: În timpul inspecțiilor autovehiculului, specialiștii examinează cu atenție diferite părți ale mașinii, cum ar fi frânele, suspensia, sistemul de combustie și multe altele. În timpul inspecțiilor regulate, eventualele defecțiuni și probleme ies la iveală în timp util și contribuie la buna funcționare a mașinii din punct de vedere al siguranței. Cu cât problemele sunt identificate mai devreme, cu atât este mai ușor și mai ieftin să le rezolvați.

2. Fiabilitate: Inspecțiile autovehiculului permit verificarea și întreținerea regulată a mașinii. Ca rezultat, mașina rămâne mai fiabilă și este mai puțin probabil să se defecteze sau să aibă probleme pe drum.

3. Economii financiare: Inspecțiile regulate ale autovehiculului ajută la evitarea costurilor ridicate de reparații și a costurilor neprevăzute cauzate de defecte neprevăzute. Problemele mai mici pot fi gestionate în timp util, înainte de a necesita reparații majore și costisitoare.

Prin urmare, regularitatea inspecției autovehiculului înseamnă mult mai mult decât o simplă sarcină de întreținere. Inspecțiile regulate contribuie la siguranța, fiabilitatea și durata de viață a mașinii noastre. În plus, pot aduce economii pe termen lung și ajută la protejarea mediului. Să nu neglijăm acest aspect important și să ne asigurăm că mașina noastră este întotdeauna în stare bună.

Nu așteptați, doar faceți clic pe butonul de programare și rezervați o oră.

TIMP

Alocați-vă timpul în mod corespunzător. De ce ați aștepta ore întregi pentru a Safety 24? Nu numai că economisiți timp rezervând, dar puteți planifica mai bine activitățile zilnice selectând o oră convenabilă pentru dvs. Faceți doar clic pe butonul “Rezervare” de mai jos și uitați de stresul așteptării.

Și ce este examinat?

COMPARTIMENTUL MOTORULUI

SISTEM DE FRÂNARE

TREN DE ATERIZARE

LUMINI