Programare

Nu este nevoie să aștepți ore în șir când este vorba de serviciu auto. Doar apasă butonul și rezervă o oră care ți se potrivește.

Ce servicii de service oferim?

Repararea și Testarea Sistemului de Frânare: Dacă aveți probleme cu sistemul de frânare, acestea necesită o intervenție rapidă. Noi vom efectua rapid și eficient orice reparații necesare pentru a vă asigura că mașina dvs. poate circula în siguranță pe drumurile publice.

Ajustarea Farurilor și Schimbarea Becurilor: Vizibilitatea bună este esențială în timpul condusului, mai ales noaptea sau în condiții de vreme proastă. La noi puteți efectua ajustarea farurilor și schimbarea becurilor fără probleme.

Schimbarea Uleiului: Uleiul este un element cheie al duratei de viață și eficienței motorului. Înțelegem că schimbarea uleiului poate fi un proces consumator de timp și enervant. Scopul nostru este de a efectua schimbul de ulei rapid și eficient, astfel încât să petreceți cât mai puțin timp așteptând în service-ul nostru.

Înlocuirea Bateriei și Verificarea Încărcării: Bateria poate ceda dintr-o clipă și, dacă nu este în regulă, poate cauza probleme semnificative. Vom verifica și înlocui bateria, dacă este necesar, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la pornirea mașinii.