5 csillagos kiszolgálás

Milyen szervizes szolgáltatásokat vállalunk?

Fékrendszer javítása és tesztelése: 

Ha fékrendszereddel gondok vannak, azok sürgősen orvosolásra szorulnak. Mi gyorsan és hatékonyan elvégezzük a szükséges javításokat, hogy autód újra biztonságosan közlekedhessen az utakon.

Fényszórók beállítása és égőcserék: 

A jó láthatóság alapvető fontosságú a vezetés során, különösen éjszaka vagy rossz időjárási körülmények között. A fényszórók beállítása és égőcseréi gond nélkül elvégezhetők nálunk.

Olajcsere: 

Az olaj a motor életének és hatékonyságának kulcsfontosságú eleme. Mi értjük, hogy az olajcsere időigényes és bosszantó folyamat lehet. Célunk, hogy gyorsan és hatékonyan elvégezzük az olajcserét, hogy minél kevesebb időt tölts el szervizünkben várakozással.

Akkumulátor cseréje és töltésének ellenőrzése: 

Az akkumulátor egyik pillanatról a másikra adja meg magát, és ha nincs rendben, az jelentős kellemetlenségeket okozhat. Mi ellenőrizzük és cseréljük az akkumulátort, ha szükséges, hogy neked ne kelljen aggódnod az indításnál.

Futómű javítás:

A futómű javítása elsősorban az ide tartozó alkatrészek javítását, felújítását, illetve cseréjét is jelenti. De ez utóbbira nem minden esetben van szükség!

Vezérlés csere:

A vezérléscsere egy olyan szükséges karbantartási művelet, mint az olaj- és szűrőcsere, csak szerencsére ritkábban kell végezni. Az autós berkekben, szervizekben többféleképp emlegetik: vezérmű-szíjcsere , vezérléscsere. Bárhogy is hívjuk, egy bizonyos futásteljesítmény után, a motor eredeti élettartamának megőrzése érdekében muszáj átesni rajta.