Foglalj időpontot

Nincs szükség az órákon át tartó várakozásra, ha gumicseréről van szó. Csak kattints a gombra és foglalj olyan időpontot ami neked megfelelő.

Mitől lesz profi egy gumiszerviz?

IDŐ

Oszd be az idődet saját magadnak. Minek várakoznál órákat egy gumicserére? Nem csak időt takarítasz meg a foglalással, hanem jobban meg tudod tervezni a napi feladatokat azáltal, hogy egy számodra megfelelő időpontot regisztrálsz. Csak kattints oldalt a “foglalás” gombra és felejtsd el a várakozással járó stresszt.

Választék

Sok fejtörést okoz az, hogy milyen méretű és típusú abroncsot válassz? Már rengeteg márka és profilú abroncs van a piacon, arról nem is beszélve, hogy egy autóra több fajta méret is megfelelő lehet. Miért pazarolnál sok energiát arra, hogy kiválaszd a megfelelőt? Csak kattints az alábbi gombra és hívd fel az egyik kollegánkat aki segít a választásban!

Munka metódus

Ahány szerviz annyi szokás. Ha bár a gumi cserének a folyamata mindenhól ugyanaz, viszont a munkával kapcsolatos metódusok változhatnak. Minőség a munka részletességében rejlik.

Munkánk során oda figyelünk a következő részletekre:

Várakozás

Az abroncsok cseréhez idő kell, autótól függően változhat viszont egy átlagos csere időtartama 40 perc is lehet. Van lehetőséged itt hagyni az autót és mi telefonon értesítünk amint kész van. Ha erre nincs lehetőséged, fogyassz el egy kávét vagy teát, az általunk kiépített várakozó terasz egy igazi kávézó teraszához hasonló. Az idő teltével észre sem veszed, hogy autód már készen áll az útra.