Servicii de 5 STELE

CE SERVICII OFERIM?

Repararea și testarea sistemului de frânare:

Dacă întâmpini probleme cu sistemul de frânare, acestea necesită o intervenție urgentă. Noi efectuăm rapid și eficient reparațiile necesare pentru ca mașina ta să poată circula din nou în siguranță pe drumuri.

Reglarea farurilor și înlocuirea becurilor:

O bună vizibilitate este importantă în timpul conduceri, în special noaptea sau în condiții meteorologice nefavorabile. Reglarea farurilor și înlocuirea becurilor se pot realiza fără probleme la noi.

Schimbarea uleiului:

Uleiul este un element cheie al vieții și eficienței motorului. Noi înțelegem că schimbul de ulei poate fi un proces consumator de timp și enervant. Scopul nostru este să efectuăm rapid și eficient schimbul de ulei pentru a petrece cât mai puțin timp posibil în așteptarea în service-ul nostru.

Înlocuirea și verificarea încărcării bateriei:

Bateria poate ceda în orice moment și, dacă nu este în ordine, poate provoca probleme semnificative. Noi verificăm și înlocuim bateria, dacă este necesar, pentru ca tu să nu îți faci griji la pornirea mașinii.

Repararea suspensiei:

Repararea suspensiei implică în primul rând repararea, recondiționarea sau înlocuirea pieselor aferente. Dar nu întotdeauna este necesară înlocuirea acestora!

Înlocuirea curelei de distribuție:

Înlocuirea curelei de distribuție este un proces de întreținere necesară, similară cu schimbul de ulei și filtre, dar din fericire se schimbă mai rar. În service auto este cunoscută sub diferite denumiri: înlocuirea curelei de distribuție sau schimbarea curelei de distribuție. Indiferent cum o numim, după un anumit număr de kilometri parcurși, pentru a păstra durata de viață a motorului, este obligatorie.