Foglalj időpontot

Nincs szükség az órákon át tartó várakozásra, ha szervizről van szó. Csak kattints a gombra és foglalj olyan időpontot ami neked megfelelő.

Milyen szervizes szolgáltatásokat vállalunk?

Fékrendszer Javítása és Tesztelése: Ha fékrendszereddel gondok vannak, azok sürgősen orvosolásra szorulnak. Mi gyorsan és hatékonyan elvégzzük a szükséges javításokat, hogy autód újra biztonságosan közlekedhessen az utakon.

Fényszórók Beállítása és Égőcserék: A jó láthatóság alapvető fontosságú a vezetés során, különösen éjszaka vagy rossz időjárási körülmények között. A fényszórók beállítása és égőcseréi gond nélkül elvégezhetők nálunk.

Olajcsere: Az olaj a motor életének és hatékonyságának kulcsfontosságú eleme. Mi értjük, hogy az olajcsere időigényes és bosszantó folyamat lehet. Célunk, hogy gyorsan és hatékonyan elvégezzük az olajcserét, hogy minél kevesebb időt tölts el szervizünkben várakozással.

Akkumulátor Cseréje és Töltésének Ellenőrzése: Az akkumulátor egyik pillanatról a másikra adja meg magát, és ha nincs rendben, az jelentős kellemetlenségeket okozhat. Mi ellenőrizzük és cseréljük az akkumulátort, ha szükséges, hogy neked ne kelljen aggódnod az indításnál.